Proef van de rijke culinaire traditie van Leuven op ERFOOD

Iedereen heeft wel iets met eten. En in Leuven geldt dat des te meer. Op het stadsfestival ERFOOD staat tot eind oktober de rijke culinaire traditie van onze stad en regio centraal. Met expo’s, wandelingen, fietstochten, een workshop, een symposium en zelfs een theaterstuk. Het prachtig geïllustreerde boek ‘Lekkere plekken’ – dat op 27 juni werd voorgesteld in het stadsarchief - is ideaal voor wie zijn honger nog verder wil stillen. Het Centrum Agrarische Geschiedenis leert je immers alles over 200 jaar boodschappen doen en buitenhuis eten in Leuven. Een publicatie om duimen en vingers bij af te likken en een smakelijk aperitief voor een bezoek aan de lekkerste stad van het land. 

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Bert. De door jou verstrekte gegevens worden enkel gebruikt om je via een nieuwsbrief op de hoogte te houden van zijn activiteiten. Wij geven deze gegevens niet door aan derden. Je kunt je ook op elk moment terug uitschrijven door op de daartoe bestemde link te klikken die je onderaan elke nieuwsbrief zult vinden.

E-mailadres

Bert Cornillie
Kerkstraat
3010 Kessel-Lo